Korekcija očnih kapaka – Valdent – Dentalna klinika

KOREKCIJA OČNIH KAPAKA

S godinama koža gubi svoju elastičnost i konzistenciju, posebno u području očnih kapaka, jer je tu najtanja. Gubitak elastičnosti kože omogućuje i formiranje bora oko očiju, koje su u početku plitke, a zatim postaju sve dublje i zamjetljivije. Kapci polagano, ali sigurno mijenjaju svoj izgled. 

Na njima se javlja suvišak kože u obliku vrećica, nabora i masnih jastučića, što daje očima i cijelom licu umoran i star izgled. Suvišak kože i masno tkivo na očnim kapcima mogu se odstraniti samo operativnim zahvatom koji se naziva blefaroplastika ili korekcija očnih kapaka. 

Estetski zahvat na kapcima zove se korekcija očnih kapaka ili blefaroplastika. Blefaroplastika uklanja neželjene efekte starenja, korigira spuštene kapke, eliminira vrećice ispod očiju i rješava pretjerano izražene nabore. 

Korekcija očnih kapaka jedan je od najčešćih zahvata pomlađivanja u estetskoj kirurgiji i spada u male i vrlo efikasne estetske zahvate te je u rukama iskusnog estetskog kirurga bez većeg rizika za pacijenta. 

Suvišak kože i masnog tkiva precizno se odstranjuje prema izmjerenom i ucrtanom obliku. 

Za vrijeme pregleda i konzultacija s dr. Tafrom dobit ćete sve tražene informacije i na osnovu nalaza bit će vam predložena najbolja metoda korekcije kapaka. 

Designed by: Spread d.o.o.

Valdent poliklinika © . All rights reserved.