Mesotrax

Pomladite se brzo, sigurno, bez ožiljaka, bez boli

Najefikasnija nekirurška metoda za 3D lifting delikatnih tkiva lica i tijela čak i na mjestima gdje drugim metodama ne postižemo željene rezultate. 3D mesotrax mezoniti visoke opornosti dovode do formiranja jake mreže kolagena i vraćaju zategnutost, sjaj i čvrstoću koži.

Nakon razgovora sa vama, licencirani plastični kirurg procijenjuje i izabire duljinu igle i debljinu mezoniti koje će aplicirati pod kožu radi postizanja željenog efekta, sukladno vašim željama.

Trajanje tretmana ovisi o količini mezoniti koja se aplicira pod kožu. Sam tretman nije bolan, ali se radi prevencije koristi anestetska krema ili anestezija (kao kod zubara).

Oporavak nakon tretmana nije potreban, već se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim obvezama.

Mezoniti daju prirodan izgled lica poput face liftinga, bez operacije.

1.Koliko traje period oporavka?

Oporavak nakon tretmana uobičajeno traje oko tjedan dana, ali ne remeti svakodnevne aktivnosti klijenta. Potrebno je izbjegavati jako sunce, saunu i solarij, kao i preparate na bazi acetilsalicilne kiseline i antihistaminike. Tijekom tog vremena preporučuje se upotreba kreme na bazi arnike, vitamina K. Nekada tretman prođe bez i jedne modrice .to je individualno. Ono što može ukazivati na pojavu modrica je bol slijedećeg dana poslije tretmana kada je u pitanju lice, odnosno trećeg dana , kada je u pitanju tijelo.

2.Koje su prednosti Non-Grip igala?

Igla ima standardni kraj koji omogućava da se špricom rade i druge injekcione metode, u istom aktu, kao što su PRP, Hijaluron. Dok igle tipa Grip možemo koristiti isključivo za apliciranje 3D Mesotrax Mezoniti.

3.Koje su razlike u odnosu na filere?

3DMesotrax Mezoniti su odlično i jednostavno rješenje u slučajevima gdje pomoću filera ne dobijamo željene rezultate. Kod mršavijih osoba, nježnije građe kod kojih bi fileri mogli dati neprirodno puniji izgled lica u odnosu na konstituciju klijenta. Kod osoba sa izraženim podočnjacima uslijed spuštenih obraza. 3DMesotrax Mezoniti , za razliku od filera, neće otežati lice, a efekti su trajniji.

4. Da li su niti monofilamentne ili multifilamentne?

Niti su monofilamentne. Multifilamentne niti su često izazivale reakcije kod klijenata i vremenom su zamijenjene monofilamentnim.

5. Koja je razlika u odnosu na APTOS niti?

3D Mesotrax Mezoniti su nešto sasvim drugačije , njihov princip djelovanja je potpuno različit. Aptos nitima vršimo vertikalno podizanje, procedura je za pacijenta veoma bolna, zahtjeva ubrizgavanje anestezije što znači da postoji rizik od reakcija na anesteziju i masovnih modrica. Jedna jaka nit ima ulogu da drži čitav opseg opuštenog tkiva određene regije, donjeg ili srednjeg dijela lica. Za oporavak je potrebno nekoliko tjedana, što remeti svakodnevne obaveze klijenta. 3DMESOTRAX MEZONITIMA stvaramo gustu mrežu kolagena koja koja poput skeleta drži tkiva. Za tretman 3D MESOTRAX MEZONITIMA potrebna nam je samo površinska anestezija u kremi, a tretman je minimalno bolan čak i bez upotrebe anestezije. Oporavak je značajno skraćen i ne ometa svakodnevne aktivnosti klijenta, osim određenih mjera opreza kojih se mora pridržavati – izbjegavanjesolarija do tjedan dana, antihistaminika i sl.

6. Ranije je kod nereapsorptivnih niti dolazilo do kidanja i slobodnog kretanja dijelova niti po licu nakon par godina, kako su se pokazale 3DMesotrax Mezoniti?

3DMesotrax Mezoniti se u potpunosti reapsorbiraju za 180 – 240 dana,tako da ovakova opasnost ne postoji, kao ni opasnost da dodje do asimetrije.

7. Da li se niti obavezno apliciraju odjednom?

To ovisi od vaše procjene i odluke. 100 niti možemo apliciratii odjednom ili u 1,2 ili 3 puta.

3D LIFTING LICA I TIJELA POMOĆU RESORPTIVNIH ANTISEPTIČKIH 3D MESOTRAX MEZONIT