Estetska stomatologija – Valdent – Dentalna klinika

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Zubne ljuskice / Veeners

Zubne ljuskice su posebne pločice od keramike koje se koriste tijekom estetskog tretmana za liješi osmjeh kako bi se znatno poboljšao izgled oštećenih zubiju. 

Zubne ljuskice su debljine od 0,5 do 0,7 mm i postavljaju se na vanjskoj površini zuba pomoću posebnih vrsta cementa. 

Svrha zubnih ljuskica je, ispraviti eventualne zubne malformacije, smanjiti razmak između zubiju, popraviti one zube koji su oštećeni i krnji te popraviti boju požutjelih zubiju i to za najliješi osmjeh našeg pacijenta. 

Najkvalitetnije su zubne ljuskice od keramike koje omogućavaju postizanje najboljih rezultata, poboljšavajući oblik i boju zuba te omogućujući svakom pacijentu da pokaže svoj najlijepši osmjeh. 

Izbjeljivanje zubiju 

Caklina koja može upiti boje hrane i pića, što dugoročno dovodi do tamnjenja zubiju i gubljenja početne blistavosti. Trenutačno postoji niz inovativnih tehnika na području estetske stomatologije koje dozvoljavaju izbjeljivanje i blistanje zubiju. 

Koji su razlozi tamnjenja zubiju: pušenje, starost, pića kao čaj, kava, crno vino, pretjerana izloženost fluoru tijekom razvoja zubiju, korištenje tetraciklina (koji se često koriste u lijekovima) u ranoj fazi života, devitalizacija zuba. 

Tijekom zadnjih nekoliko godina, sve više pacijenata se podvrgava zahvatima kao što su zubna implantologija i izbjeljivanje zubiju. Estetska stomatologija je vrlo važna grana stomatologije, a izbjeljivanje se radi se s ciljem postizanja bijelih i zdravih zubiju kako bi naš pacijent bio što zadovoljniji.

Izbjeljivanje zubi ima najveći stupanj porasta potražnje od svih estetsko-kozmetičkih stomatoloških zahvata ( u istraživanju provedenom od strane Philipsa, 86%  od 3000 ispitanih je izjavilo kako bi željeli imati svjetlije zube ). 

Uz više od 5 milijuna izvedenih tretmana izbjeljivanja, Philips Zoom sistem je lider na području profesionalnog izbjeljivanja zubi.

Philips Zoom omogućuje drastične i brze rezultate izbjeljivanja, uz dugotrajni učinak.

Što je izbjeljivanje?

Izbjeljivanje zuba je tretman koji pomaže uklanjanju mrlja koje se svaki dan pojavljuju na zubnoj površini zbog namirnica koje svakodnevno konzumiramo. Riječ je o tretmanu koji je dosta popularan jer značajno poboljšava izgled zubiju uz minimalne troškove

Designed by: Spread d.o.o.

Valdent poliklinika © . All rights reserved.